TRUITES FARCIDES DE PATATA (PRINCESES)

Per 12:07 , , , ,

Hola!! Avui us ensenyem una recepta molt senzilla però especial per a nosaltres. Un dels regals de Nadal va ser el receptari de l'àvia, és per això que us anirem ensenyant algunes d'aquestes receptes! En aquest cas, són unes truites gratinades i farcides amb puré de patata i pinyons! L'àvia, no sabem per què, en deia princeses! Boníssimes!


Primer de tot fem el puré de patata (podeu fer-lo natural, amb patates bullides aixafades, o de sobre). I hi posem uns quants pinyons que hem torrat una mica en una paella sense oli. 


Després posem a fregir una llauna de tomàquet natural triturat, amb una mica de sucre i de sal (i nosaltres hi posem una mica d'orenga, també). Ho deixem coure uns 20 minuts.


Mentrestant anem fent les truites. Volem que ens quedin unes truites planes i fines. Per això, de cada ou en farem 2 truites. 


Un cop feta, la posem en un plat i hi posem una mica de puré al centre.


Pleguem la truita pels dos costats


I les anem posant en una safata que pugui anar al forn. 


Un cop tinguem la salsa de tomàquet feta, en posem una mica a sobre de cada una.


I, a sobre, una bona capa de formatge ratllat. Les posem al forn durant pocs minuts, només perquè es gratinin bé...i ja ho tenim!!


Ja veieu que és una recepta ben fàcil!! Però realment agrada a tothom!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

2 comentarios

  1. La meva mare feia també "princesetes" (així li deia ella a aquests plat) però les farcia amb una pasta semblant a les dels canalons. També les cobria amb salsa de tomàquet i formatge ratllat. Boníssimes!

    ResponElimina
  2. Per cert, crec que al llibre de cuina de l'Ignasi Domènech hi sortia aquesta recepta.

    ResponElimina