HAMBURGUESES VARIADES

Per 15:23 , ,

Us agraden les hamburgueses?? Doncs proveu de fer-les a casa! Queden boníssimes i pots condimentar-les amb el que més t'agradi! Nosaltres n'hem fet de ceba caramel·litzada i formatge de cabra, d'albergínia i formatge, i de sobrassada


Primer de tot, batem un parell d'ous en un bol, i hi anem afegint la carn picada de vedella (nosaltres n'hem fet un quilo, per fer 12 hamburgueses d'uns 80g cada una).


Anem aixafant bé amb la forquilla, o fins i tot amb les mans, perquè ens quedi ben barrejat.


Ara hi afegim 3 o 4 cullerades de farina i ho seguim aixafant.


Li hem volgut donar un toc especial a la carn i hi hem afegit una mica de paté. Ho remenem bé i, finalment, ho salpebrem.


I ja podem fer les boles d'uns 80g. 


Ara preparem els condiments. Per una, banda posem a fregir mitja albergínia tallada a daus.


Per l'altra, fem el mateix amb un parell de cebes. Un cop la ceba sigui cuita, la caramel·litzem una mica, afegint-hi una mica de sucre i de vinagre de mòdena. 


La primera varietat que fem és la d'albergínia. Primer de tot barregem la carn amb els daus d'albergínia cuita i, un cop ben incorporats, hi afegim formatge emmental.



Tornem a barrejar-ho bé perquè el formatge quedi integrat a la carn...i ja les podem fer! Nosaltres ho hem fet a la paella Bra, que permet fer-les sense gens d'oli. 



Per servir-la, hem guardat uns quants daus d'albergínia per posar a sobre de cada una.


La segona varietat és la de ceba caramel·litzada i formatge de cabra. Incorporem la ceba a la carn, i, un cop cuita l'hamburguesa, hi posem un tall de formatge de cabra a sobre, amb una mica més de ceba. 



Finalment, n'hem fet unes amb sobrassada, que també han quedat boníssimes!



Doncs ja ho sabeu...si teniu ganes de fer les vostres pròpies hamburgueses, només heu de comprar carn picada i condimentar-les amb el que us agradi!
Ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios