FIDEUS JAPONESOS A L'ESTIL YAKISOBA
Bon divendres a tothom!! Final de setmana un altre cop! I us proposem una recepta japonesa: uns fideus a l'estil yakisoba, boníssims!!
Comencem saltejant la vedella, tallada a tires, i la reservem.
En el mateix oli, hi posem a sofregir una ceba tallada.
Al cap d'uns minuts, hi afegim unes tires de col.
Tot seguit, hi afegim també una pastanaga (petita) tallada també a tires.
I al cap d'uns minuts, uns quants brots de soja i mig carbassó.
Ho deixem que s'acabi de coure tot bé.
Ara tocaria posar-hi la salsa yakisoba. Al supermercat no l'hem trobat, però vam fer servir una alternativa semblant: salsa de soja dolça (més espessa i fosca que la salsa de soja normal, i amb el punt dolç).
Hi tornem a posar la vedella que havíem saltejat.
I els fideus. Nosaltres hem triat els fideus japonesos fets de pèsol i fava que ja us vam ensenyar en una altra recepta, que s'han de posar 5 minuts en remull amb aigua calenta i sal. Ho remenem tot bé i hi posem més salsa fins que s'enfosqueixin una mica més.
Si us agrada el japonès...proveu de fer-los!! Podeu variar les verdures, i canviar la vedella per pollastre, o fins i tot gambes. Hi ha moltes combinacions boníssimes!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios