SECRET IBÈRIC AMB MAIONESA DE SOJA I BROTS CARAMEL·LITZATS
Hola a tothom! Hem estat uns dies enfeinats, però ja tornem a ser aquí amb nova recepta!! Aquest cop us proposem un plat de carn amb acompanyament: secret ibèric amb maionesa de soja i brots caramel·litzats! Està inspirat en un plat de secret que vam tastar en un restaurant, i el resultat ens ha quedat boníssim!!
Primer de tot tallem un parell de cebes i les posem a fregir a poc a poc (i amb poc oli).
Al cap d'una estona, hi afegim la mateixa quantitat de brots de soja.
Quan sigui tot cuit, hi posem un raig de crema de vinagre de mòdena.
Llavors fem una maionesa de la forma habitual: amb un ou, uns tres dits d'oli d'oliva (una part que sigui verge extra), una mica de sal...i aquest cop hi posem un raig de salsa de soja dolça. En posem a la base del plat.
El servim sobre la maionesa, acompanyat de la ceba i els brots de soja caramel·litzats i unes patates al caliu (fetes al forn amb una mica de mantega, sal i pebre, embolicades amb paper d'alumini).
Ja veieu que és un plat senzill però amb un toc original!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios