TIMBAL DE MONGETES AMB TARONJA I BACALLÀ
Hola!! Bon diumenge a tothom! Us presentem un nou plat de llegum! Un timbal de mongetes de Santa Pau, ceba tendra, taronja i bacallà marinat. Una barreja boníssima!!
Comencem pelant una taronja (en traiem també la part blanca) i la tallem, primer a rodanxes, després a tires i, finalment, a daus petits. Guardeu una mica del suc per a la vinagreta.
Ara tallem una o dues cebes tendres (al vostre gust).
Barregem els dos ingredients amb les mongetes (nosaltres n'hem fet entre 600 i 700g per a 4 persones).
Ara fem una bona vinagreta: hi posem el suc de taronja que hem reservat abans, oli d'oliva verge extra, crema de vinagre de mòdena, sal i pebre.
Per emplatar-ho, hem fet servir una anella de servir. L'omplim amb les mongetes i les aixafem una mica amb una cullera perquè s'aguanti bé.
Traiem l'anella i hi posem el bacallà marinat (o fumat) a sobre.
I ja està fet! Una recepta original! Proveu de fer-la...és una combinació molt bona!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios