MAKIS DE TONYINA AMB ENCIAM

Per 14:30 , , , , ,

Hola a tothom!! Avui us ensenyem uns altres makis una mica originals! Són de tonyina i pebrot amb l'embolcall d'enciam.


Primer de tot bullim l'arròs a l'estil japonès perquè ens quedi enganxós (amb una tassa d'aigua per una d'arròs, sal i una mica de vinagre japonès. L'anem remenant perquè no s'enganxi i un cop cuit el deixem en un bol que es refredi, tapat amb un drap humit). 


Tot seguit rentem unes quantes fulles grosses d'enciam i les escaldem en aigua al foc durant 10 segons. 



Després les posem sobre paper absorbent (fins i tot en podeu posar a sobre), per eliminar bé l'aigua.



Un cop tinguem l'arròs fred, hi barregem una mica de maionesa (casolana).



Posem un tros de paper film sobre una estoreta (que ens ajudarà a donar-li forma) i, a la franja central, hi posem unes quantes fulles d'enciam cobrint bé la base (n'hem tret les tiges).



A sobre, hi posem l'arròs amb maionesa.



I a la part central, tonyina (de llauna) i pebrot escalivat (o també de llauna). 


Tanquem el rotlle i, embolicat amb el mateix paper film, el posem uns minuts al congelador perquè agafi consistència.



El traiem, el tallem a trossos...


...i ja està!!



Ja tenim uns makis vegetals amb tonyina amb un toc diferent!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios