MOUSSE DE PORRO I SALMÓ FUMAT
Hola a tothom!! Ja tornem a ser aquí amb una nova recepta boníssima, lleugera i fàcil de fer! Una mousse de porro i salmó fumat!
Comencem tallant els porros (6) a làmines i els posem a coure en una paella amb mantega.
Quan siguin cuits i tinguin el color que veieu a la foto, els retirem del foc i els deixem refredar una mica.
Llavors els posem en un bol amb 6 ous, 250 ml de crema de llet i 100g de salmó fumat tallat a trossos (guardeu-ne un tros que farem servir després).
Ho batem tot fins que ens quedi una pasta homogènia i la posem en un motlle de forn.
Ho deixem coure 1h al forn, al bany maria, a uns 180º (però, com sempre, punxeu-la per saber que està cuita).
La deixem refredar i la deixem a la nevera unes hores. Per servir-la, fem talls i hi posem per sobre una maionesa amb un toc especial, "una maionesa de salmó": la fem com sempre, amb un ou, oli d'oliva i sal, però hi afegim el tros de salmó que hem guardat abans.
I ja la tenim a punt! Proveu de fer-la, que queda molt bona!
I ja ho sabeu...el gust és nostre.
0 comentarios