POLLASTRE AMB CERVESA
Hola de nou! Un bon dinar de dissabte: pollastre amb cervesa. Una recepta molt bona!
Primer de tot tallem ceba (2 de grosses) ben petita i la posem a sofregir. Al cap d'uns minuts hi afegim 7 o 8 xampinyons també tallats petits i ho deixem que cogui tot una estona.
Quan el sofregit tingui més o menys aquesta pinta, ja hi podem afegir el pollastre (nosaltres hem fet servir només cuixes), que haurem marcat abans a la mateixa cassola en oli ben calent.
Hi afegim un got de caldo de verdures i una llauna de cervesa, ho remenem una mica i ho deixem coure, primer a foc fort perquè s'evapori l'alcohol i després a foc més baix, durant uns 30 minuts (fins que veieu que el pollastre està cuit).
Llavors retirem el pollastre de la cassola i deixem reduir una mica més la salsa.
La posem en un pot i la batem bé, afegint-hi un raig de crema de llet perquè quedi més cremosa.
Ara només falta tornar a posar el pollastre a la cassola i tirar-hi la salsa per sobre.
Si voleu, abans de servir-lo, podeu fregir uns quants xampinyons laminats i afegir-los al plat.
Esperem que us animeu a fer-lo!
I ja ho sabeu...el gust és nostre.
0 comentarios