SALSA BOLONYESA
Hola de nou! Avui, un plat típic: pasta amb salsa bolonyesa! Us ensenyem com fem nosaltres aquesta salsa boníssima!
Abans que res, passem la carn picada (mixta, de vedella i porc, uns 500g) per la paella amb oli d'oliva calent i la reservem. En el mateix oli hi sofregim la ceba tallada a trossets petits (3 cebes grosses).
Al cap de pocs minuts hi afegim la pastanaga (també 3 o 4) tallada a daus petits. Ho deixem coure tot durant una estona, fins que la pastanaga estigui tova.
Llavors hi afegim la carn que teníem reservada i ho barregem tot bé.
Finalment, hi afegim tomàquet natural triturat (una llauna d'un quilo) i hi posem sal i sucre (per compensar l'acidesa del tomàquet). Penseu que les mides són per uns 8 plats, adapteu-les al que necessiteu!
Ho deixem coure durant mitja hora més o menys.
I ja està! Ja tenim la salsa bolonyesa a punt per acompanyar qualsevol pasta.
Nosaltres, aquest cop, hem fet servir una pasta italiana boníssima que ens va portar de Roma el nostre cosí!
Ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios