SALSA BOLONYESA

Per 9:38 , ,

Hola de nou! Avui, un plat típic: pasta amb salsa bolonyesa! Us ensenyem com fem nosaltres aquesta salsa boníssima!


Abans que res, passem la carn picada (mixta, de vedella i porc, uns 500g) per la paella amb oli d'oliva calent i la reservem. En el mateix oli hi sofregim la ceba tallada a trossets petits (3 cebes grosses).


Al cap de pocs minuts hi afegim la pastanaga (també 3 o 4) tallada a daus petits. Ho deixem coure tot durant una estona, fins que la pastanaga estigui tova. 


Llavors hi afegim la carn que teníem reservada i ho barregem tot bé.


Finalment, hi afegim tomàquet natural triturat (una llauna d'un quilo) i hi posem sal i sucre (per compensar l'acidesa del tomàquet). Penseu que les mides són per uns 8 plats, adapteu-les al que necessiteu!
Ho deixem coure durant mitja hora més o menys.


I ja està! Ja tenim la salsa bolonyesa a punt per acompanyar qualsevol pasta. 


Nosaltres, aquest cop, hem fet servir una pasta italiana boníssima que ens va portar de Roma el nostre cosí!
Ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios