SALMOREJO

Per 10:45 , , ,

Hola!! Avui, salmorejo, un plat refrescant i boníssim ara que ja comença a fer bon temps!



Un dels ingredients principals és el tomàquet: en necessitarem un kg, que siguin una mica madurs. Hi fem dos talls en forma de creu a la part de sota i els escaldem en aigua al foc durant un parell de minuts. De seguida els posem en un bol amb aigua freda, els deixem refredar una mica i ens serà molt fàcil pelar-los. 



Traiem les llavors i els anem posant a trossos en un pot per batre. Hi afegim mig got d'oli d'oliva verge extra i 1 o 2 grans d'all (al vostre gust) i ho batem.



Llavors hi afegim l'altre ingredient principal: la molla de pa. Necessitarem la molla de dues barres del dia abans, que mullarem una mica amb aigua fins que s'estovin i les escorrerem abans d'afegir-les a la barreja. Ho batem bé fins que quedi una crema espessa i homogènia.



El servim amb una mica d'ou dur ratllat per sobre i encenalls de pernil. En aquest cas l'hem posat en vasets individuals per a un àpat de bufet, però podeu servir-lo en bols.



Ja veieu que és un plat senzill però el resultat és boníssim! Proveu de fer-lo!
I ja ho sabeu...el gust és nostre.

També et pot interessar

0 comentarios