PAQUETETS DE FORMATGE DE CABRA I CODONYAT
Hola de nou!! Avui us ensenyem una altra combinació per als paquetets de pasta filo: formatge de cabra i codonyat, una barreja boníssima!
Posem la massa filo plana (dues làmines) i l'untem de mantega fosa per totes les cares perquè s'estovi una mica i la puguem manipular bé. La tallem a quadrats i hi posem un tros de formatge de cabra i un de codonyat a cada un.
Anem tancant els paquetets com si emboliquéssim regals.
Ara només queda pintar-los bé amb ou batut per tots els costats i col·locar-los en una plata de forn (millor amb paper de forn a la base).
Els deixem coure uns 10 minuts (fins que veieu que la massa té color i un aspecte brillant), a 180º.
Els deixem refredar una mica i...llestos!
Animeu-vos a fer-los! Fan quedar molt bé quan hi ha convidats!
I ja ho sabeu...el gust és nostre.
0 comentarios