PAQUETETS DE PERA I ROQUEFORT
Avui us proposem una recepta ideal per a bufets: uns paquetets de pasta filo que queden boníssims farcits de moltes combinacions, però aquest cop hem triat la de pera i roquefort i el resultat ha estat molt bo!!
El primer que fem és pelar i tallar a trossets la pera, que posarem a coure amb una mica d'aigua i sucre fins que sigui una mica tova. Després l'escorrem bé.
Posem dos fulls de pasta filo en una superfície plana i les pintem amb mantega fosa (per totes les cares) perquè s'estovin i siguin més fàcils de manipular. Llavors la tallem a quadrats de la mida que vulgueu i hi posem al mig un parell de trossos de pera i una mica de formatge roquefort.
Els tanquem com si emboliquéssim un regal (o de la forma que vulgueu) i els pintem amb ou batut. Els posem al forn, a 180º, durant uns 10 minuts. Us anirà millor si els poseu sobre paper de forn, ja que no s'enganxarà a la safata.
Els deixem refredar una mica i ja els tenim a punt per menjar!
Animeu-vos a provar-los, o a fer altres invents amb la pasta filo, per nosaltres ha estat un descobriment!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios