MOUSSE DE XOCOLATA BLANCA AMB COULIS DE MANGO

Per 15:13 ,

Hola a tots! Avui toca una recepta dolça: una mousse de xocolata blanca boníssima, acompanyada de coulis de mango! És el primer cop que provem la combinació i ha quedat boníssima!


Primer de tot, hem de fondre la xocolata blanca (280g) en un pot a foc ben baix i remenant.


Per una altra banda, hem de muntar la nata (250g). L'hem de tenir ben freda a la nevera (va molt bé posar el recipient al congelador perquè també sigui ben fred). Comencem batent la nata fins que quedi una mica espumosa.



En aquest punt, hi afegim el sucre (40g), o el compreu glass, o el piqueu amb la picadora fins que quedi fi. I també hi posem una culleradeta de "cuajada" en pols (nosaltres fem servir la Royal).



Ho seguim batent fins que vagi agafant consistència cremosa.



Llavors hi afegim la xocolata fosa i ho anem barrejant amb una espàtula.



Repartim la mousse en els recipients on la servirem i els posem a la nevera unes quantes hores (millor d'un dia per l'altre).



Mentrestant, preparem el coulis de mango: en un pot al foc hi posem una mica d'aigua i la mateixa proporció de sucre i deixem que es fongui i faci un almívar. Llavors hi afegim el mango tallat a trossos i ho deixem uns minuts més. 



Ho triturem amb la batedora, el deixem refredar, el posem a la nevera...i ja està!


En el moment de servir posem el coulis sobre la mousse i ja les tenim a punt:


Si us agrada la xocolata blanca...us la recomanem molt! Són unes postres boníssimes!
I ja ho sabeu...el gust és nostre.

També et pot interessar

0 comentarios