CARBASSONS FARCITS

Per 13:29 , ,

Hola de nou! Avui una recepta que combina verdura i carn: uns carbassons farcits boníssims!


Primer de tot, posem a sofregir la carn picada en una paella amb oli calent i una mica de sal i pebre. La reservem.


A la mateixa paella, hi sofregim la ceba tallada petita, amb una mica de mantega.



Al cap d'uns minuts, quan ja sigui cuita però sense torrar gaire, hi afegim un parell de tomàquets tallats també petits, i un polsim de sucre i de sal.



Al cap de pocs minuts, hi afegim la carn que teníem reservada i hi posem un farcell d'herbes de rostit (llorer, farigola,...o les que us agradin). Al cap d'un parell de minuts hi tirem un raig de conyac i ho deixem que redueixi.



Per una altra banda, tallem el carbassó a rodanxes i les fregim en oli ben calent (pocs minuts, que ens quedin una mica durs, per poder-los manipular millor). Els deixem en paper absorbent per eliminar l'excés d'oli.



Ara, afegim la molla de 3 o 4 llesques de pa i una cullerada de farina al sofregit. Ho remenem tot bé.



Un cop tot ben unificat, ho posem en un pot i ho piquem amb la batedora de braç. 



I ara només queda farcir els carbassons: sobre una làmina de carbassó posem una mica de carn i ho tapem amb una altra rodanxa. 


Llavors els arrebossem. Nosaltres ho fem barrejant farina i aigua en un plat fins que quedi una barreja pastosa i hi afegim un ou, batent-ho tot bé. 


Els fregim en una paella amb força oli ben calent...i ja està!


Animeu-vos a fer-los!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios