CREMA DE PASTANAGA I CARBASSÓ
Hola a tothom! Avui, una crema més: de carbassó i pastanaga, molt lleugera i boníssima!
És una recepta molt fàcil. Primer de tot tallem una pastanaga, una ceba i mig carbassó a daus petits i els posem a sofregir en una cassola amb una mica d'oli.
Per donar-li un gust diferent a la crema, hi posem una fulla de llorer i una mica de farigola i una mica d'orenga.
Llavors la resta de verdures (1 carbassó i mig i 4 o 5 pastanagues) a talls més grossos.
Els afegim a la cassola, ho remenem bé i ho deixem 5 minuts més.
Ara ja podem posar-hi l'aigua, que ho cobreixi tot, i una mica de sal i pebre. I ho deixem coure 20 minuts.
Passat aquest temps, retirem la fulla de llorer, triturem la crema i...ja està! Nosaltres l'hem servit amb unes tires de pastanaga cuites a la paella amb poc oli.
Ja veieu que és fàcil i senzill! I les herbes li dónen un gust molt bo! I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios