MINI BROWNIES AMB AVELLANA I CANYELLA
Hola a tots i totes!! Ja fa dies que tenim ganes d'ensenyar-vos la recepta d'aquests mini brownies boníssims!! Els hem fet amb un nou motlle de Lékué per fer mini pastissets rectangulars, així queda més ben presentat!
Primer de tot, en un pot i a foc baix, desfem 350g de xocolata negra amb 200g de mantega.
Ho anem remenant fins que ens quedi totalment desfet i unificat. Llavors ho deixem refredar una mica.
En un bol, batem 3 ous amb 250g de sucre moreno.
Llavors hi anem afegint la barreja de xocolata i mantega i ho anem remenant bé.
Hi afegim 100g de farina i seguim remenant.
Finalment, hi posem una culleradeta de llevat i dues de canyella.
Llavors aixafem les avellanes amb un ganivet ample o amb una mà de morter (no les triturem del tot perquè es trobin quan els mengem).
Quan ja ho tenim tot barrejat, ja podem posar la massa al motlle. No omplim els espais del tot per deixar marge perquè pugin.
A sobre, hi posem una mica de sucre moreno i de canyella.
Els posem al forn a 180º durant 20 minuts o 30 com a màxim. Quan els punxeu, és normal que siguin una mica mullats pel centre. (Penseu que surt massa per dues o tres fornades).
Els deixem refredar abans de treure'ls del motlle, per evitar que es trenquin. I, si voleu, podeu posar-hi sucre llustre per sobre.
I ja ho tenim! Uns brownies boníssims per a qualsevol ocasió, però amb un toc diferent amb el gust de l'avellana i la canyella!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios