PIZZA DE XAMPINYONS AMB FORMATGE GOUDA I GORGONZOLA
Hola a tots! Avui compartim amb vosaltres una recepta ben fàcil, una pizza de xampinyons, formatge gouda i gorgonzola.
Nosaltres hem fet servir de base les masses preparades que podeu trobar als supermercats. El primer ingredient que hi posem és el tomàquet: si teniu temps podeu preparar una salsa amb tomàquet natural, però sinó, us proposem que poseu el tomàquet fregit en una paella amb una mica d'oli, orenga, pebre i sal, per donar-li una mica més de gust.
Mentrestant, tallem 6 o 7 xampinyons a làmines i els saltem una mica a la paella,amb una mica de sal.
Llavors ja podem posar els ingredients sobre la base. Primer el tomàquet...
Després una bona capa de mozzarella ratllada.
Ara ja podem posar-hi els xampinyons ben repartits.
I els altres dos formatges: el gouda ratllat, i el gorgonzola a trossos.
Hi posem un polsim d'orenga, i al forn durant 5 minuts a 200º (vigileu segons el forn).
I ja està!! Ja veureu que la barreja de formatges queda boníssima i combina molt bé amb els xampinyons.
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios