PIZZA DE BACON, FOIE I OU
I avui, us ensenyem la recepta d'una altra pizza, original i boníssima: de bacon, foie i ou!
Primer de tot posem el tomàquet sobre la base (recordeu que nosaltres posem la salsa de tomàquet uns minuts en una paella amb una mica d'oli, orenga, sal i pebre, per donar-li més gust).
Després, una capa de mozzarella ratllada.
Ara hi posem el bacon a tires, cobrint bé tota la pizza. Hi posem una mica més de formatge ratllat per sobre i la posem al forn durant 3 o 4 minuts.
A mig fer, la traiem del forn i hi posem el foie a tires fent forma de flor.
I al mig, hi posem l'ou (nosaltres traiem una mica de clara, però podeu posar-lo sencer).
L'enfornem durant 2 o 3 minuts més.
Així l'ou no queda pres del tot i al tallar la pizza el rovell es barreja amb la resta d'ingredients...boníssim!
Animmeu-vos a provar-la!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios