CUSCÚS AMB CARBASSA, CAMAGROCS I CURRY
Bon dijous a tothom! Us proposem un plat que ens agrada molt, ideal per sopar: cuscús. En aquesta ocasió l'hem fet amb carbassa, camagrocs i curry.
Abans que res, posem a sofregir una ceba tallada petita, amb una mica d'oli d'oliva i sal.
Després hi afegim la carbassa (la quantitat que us agradi), tallada a daus.
Al cap d'uns minuts, quan la carbassa sigui mig cuita, hi afegim els camagrocs, nets i tallats.
Ho remenem tot, hi posem sal i una mica de pebre i ho deixem coure durant pocs minuts.
Quan tot això sigui cuit, hi podem afegir el cuscús (cru), i un parell de cullerades de mantega.
Ho remenem bé i hi afegim caldo (de verdures o de pollastre) fins a cobrir-ho tot.
Ho deixem coure, remenant de tant en tant, i afegint-hi una mica de caldo un parell de cops (o cada cop que ho veieu sec, si encara no està cuit).
Finalment, hi afegim un parell de cullerades de curry.
I ja ho tenim!
És un plat senzill però que admet moltes variacions (nosaltres n'hem fet amb diferents verdures com carbassó, albergínia, pastanaga,...).
Ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios