COCA DE TARONJA I AMETLLES
Hola de nou!! Aquí teniu una nova recepta, en aquest cas una de dolça: coca de taronja i ametlles amb una crema de formatge i taronja per sobre. Molt bona!!
Primer de tot posem a bullir una taronja amb aigua durant 1 hora. Un cop feta, la deixem refredar una mica i la triturem fins que ens quedi com un puré.
Ara posem en un bol 3 ous i 150g de sucre (que abans hem passat per la picadora) i ho batem tot bé.
Hi afegim 125 g de farina i un parell de culleradetes de llevat.
I ara, 100g d'ametlles mòltes. Ho seguim batent tot bé.
Finalment, hi afegim el puré de taronja i 50g de mantega fosa.
Posem la massa en un motlle rodó no gaire alt (nosaltres l'hem untat amb oli i hi hem espolsat una mica de farina perquè no s'enganxi). El posem al forn uns 35 minuts a 180º.
Mentre la coca es cou i es refreda, preparem la cobertura: hem barrejat una mica de suc de taronja amb sucre (també triturat), un parell de cullerades de formatge cremós Philadelphia i un parell de cullerades de formatge Mascarpone (podeu variar les proporcions al vostre gust, però ha de quedar una textura cremosa).
L'escampem per sobre la coca (quan s'hagi refredat).
El posem a la nevera perquè la crema s'endureixi una mica...i ja està!
Una coca que ha agradat a tothom que l'ha tastat!!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios