CREMA DE CARBASSÓ I ESPINACS AMB PESTO

Per 16:39 ,

Hola a tothom!! Avui us ensenyem una recepta que vam fer per primer cop. Vam treure la idea del llibre "Cuina amb Joan Roca. Tècniques bàsiques per cuinar a casa" (aprofitem per recomanar-vos-el!), hi hem fet alguna variació...i aquest n'és el resultat! Una crema de carbassó i espinacs amb pesto. 


Comencem sofregint una mica un dels 3 carbassons tallat a daus petits, amb una mica d'oli. 


Després hi afegim aigua, una patata a trossos, els espinacs (la proporció que vulgueu) i la resta del carbassó. 



Hi afegim una mica de sal i ho deixem bullir durant 20 minuts.



Passat aquest temps, ho triturem bé fins que ens quedi una crema fina.



Hi afegim un raig de crema de llet (molt poca, que després ja en posarem més) i una mica de pebre.


Preparem també la crema: posem uns 150g de crema de llet (freda) en un bol (molt millor si és metàl·lic i el poseu abans al congelador perquè també estigui fred). Hi posem una mica de sal i pebre i la muntem fins que quedi espumosa.



Hi afegim dues cullerades de formatge Mascarpone i ho seguim batent (no ha de quedar com una nata muntada, però sí cremós i amb una mica de consistència). Tasteu-la per saber si està bé de sal i pebre (li donarà un toc salat a la crema).



I ja podem emplatar! Primer de tot hi posem la crema de carbassó i espinacs (que hem deixat refredar).






Hi posem un parell de cullerades de la crema blanca al centre.







Ara preparem els pinyons torrant-los una mica en una paella a foc baix (sense oli).


Finalment, posem salsa pesto per sobre la crema i uns quants pinyons.



I ja està! Un plat boníssim! La crema de carbassó queda suau i contrasta amb la "nata" salada, i la combinació amb el pesto queda boníssima!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios