CREMA DE PÈSOLS I MELÓ

Per 19:58 , ,

Hola a tothom!! Avui us ensenyem una recepta molt refrescant i original: crema de pèsols i meló!


Com gairebé sempre, comencem sofregint una mica de ceba i, en aquest cas, també un porro. 


Hi afegim 700g de pèsols congelats (per a 6 o 7 persones) i ho remenem tot bé.


Ara hi afegim aigua fins que cobreixi els pèsols i ho deixem bullir durant 20 minuts (hi posem sal). 


Un cop passat aquest temps, ho deixem refredar una mica i ho triturem amb la batedora. 


Mentre deixem que la crema es refredi del tot, anem tallant el meló. Nosaltres hi hem posat mig meló (petit). 


I l'afegim a la crema de pèsols, amb una mica més de sal i pebre. Nosaltres hem trobat que la crema no quedava prou fina i l'hem passat per la batedora de gerra (podeu fer-ho directament així o passar-la per un colador xinès). Hi afegim també 3 o 4 fulles de menta, que li dóna un toc molt bo.


I ja la tenim! Per servir-la hi hem posat un raig d'oli d'oliva verge extra i una mica de crema de llet. No en teníem, però uns encenalls de pernil hi quedarien molt bé!


Un plat lleuger i fresc ideal per a l'estiu!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios