MILFULLS DE TOMÀQUET I CRANC
Hola! Bon inici de setmana a tothom!! Amb aquesta calor que fa...us proposem una recepta fresca i fàcil! Un milfulls de tomàquet i cranc boníssim!
Comencem triturant les barretes de cranc a la picadora i hi barregem unes cullerades de formatge Philadelphia.
També hi afegim una mica de maionesa (casolana o de pot, com us agradi) i una mica de pebre.
Ara tallem un parell o 3 de tomàquets a rodanxes. Nosaltres hem fet servir els de Cor de bou perquè queda la forma de flor, però podeu fer-ho amb els que us agradin més.
I ja podem emplatar-ho! (ja veieu que no té gaire elaboració!). Posem una mica de maionesa a la base del plat i dues fulles d'enciam.
A sobre, hi anem posant capes de tots dos elements, començant pel tomàquet.
En fem 3 o 4 capes...
I acabem amb la rodanxa més petita de la base del tomàquet.
I ja ho tenim! Una amanida de tomàquet i cranc però amb una forma original
Proveu de fer-ho, és fàcil i queda boníssim!!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios