CREMA DE CARBASSA I CASTANYES

Per 14:49 , , ,

Hola a tots! Després d'uns dies una mica enfeinats...ja tornem a ser aquí amb noves receptes boníssimes! Avui, una crema molt de tardor, amb carbassa i castanyes!


Primer de tot, hem de pelar 250g de castanyes crues (costen una mica de pelar, podeu escaldar-les primer, o comprar-les pelades directament). 



Llavors posem a la cassola un parell de cebes grosses tallades petites, amb oli calent, i una fulla de llorer. 


Ho deixem que es vagi sofregint i hi afegim les castanyes.


Al cap d'uns minuts hi afegim 1kg de carbassa tallada a trossos petits, ho remenem bé i ho deixem uns minuts a foc baix.



Ara ja podem posar-hi aigua (fins a cobrir-ho tot) i deixar-ho bullir fins que la carbassa sigui ben tendre (almenys 20 minuts).



Mentrestant, preparem un oli aromatitzat. En un bol, posem una mica d'oli d'oliva verge extra, un parell de fulles de llorer i sal. 


Finalment, posem sal a la crema i una mica de pebre (al vostre gust) i ho triturem tot bé. Per servir-la, hi posem unes gotes de l'oli que hem preparat per sobre.



És una crema fàcil i molt gustosa!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios