PASTISSETS DE CEBA I TOMÀQUET
Hola a tots!! Hem tingut uns dies de molta feina però ja tornem a ser aquí amb una nova recepta! Uns pastissets de ceba i tomàquet fets amb pasta filo, boníssims!
Primer de tot, pelem i tallem ceba (2 o 3) i la posem a coure en una paella amb oli a foc lent, que es vagi confitant.
Al cap d'una mica, quan comenci a estar tova i amb color torrat, hi afegim tomàquet tallat a trossos (feu servir tomàquets madurs i talleu-los en 8 parts, més o menys), i ho deixem coure tot una estona més.
Llavors ho posem en un bol i hi afegim un ou batut, un bon raig de crema de llet (almenys uns 100 o 150ml) i uns 150g de formatge ratllat (tot i el líquid, us ha de quedar una mica espès)
La base dels pastissets, aquest cop, l'hem fet amb pasta filo. Agafem 3 làmines i les untem bé amb mantega fosa (per totes les cares) per poder-la manipular bé. La tallem a quadrats i els col·loquem en motlles de magdalena (doblegant-los perquè s'adaptin a la forma rodona).
Els posem uns 15 o 20 minuts al forn, a 180º, i ja els tenim!
Penseu que els hem fet en forma de pastissets individuals però el farcit es pot fer servir per a una quiche o amb pasta de full. Animeu-vos a provar-ho!!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios