APERITIU DE TRUITA DE PATATES AMB COBERTURA DE CRANC
Hola a tots!! Avui us volem proposar un invent que vam provar la nit de Sant Joan i que va quedar molt bo! Uns aperitius de truita de patates amb cobertura de tomàquet, ceba tendra i cranc.
Per una banda, hem de fer la truita de patates. Nosaltres la fem fregint les patates (6) per una banda, i la ceba (3) per una altra.
En un bol, batem 6 ous i hi afegim les patates i la ceba quan estiguin fetes amb una mica de sal i un raig de crema de llet (o de llet).
Llavors ja podem fer la truita a la mateixa paella que hem cuit la ceba, eliminant l'excés d'oli. Un cop feta, la deixem refredar. Mentrestant, pelem 4 tomàquets, els traiem les llavors i els tallem a daus ben petits. Els salem i els deixem en una escorredora perquè deixin anar el suc. Hi afegim una ceba tendra tallada també ben petita.
Llavors piquem bé el cranc i també l'afegim a la barreja. Per unificar-la hi posem una mica de maionesa.
Cobrim la truita amb la barreja, la tallem a daus, hi posem escuradents...i ja tenim el nostre aperitiu!
Animeu-vos a fer-lo!
I ja ho sabeu...el gust és nostre.
0 comentarios