PATATES GRATINADES AMB FORMATGE DE CABRA
Hola a tots!! Avui us ensenyem unes patates al forn amb formatge de cabra, boníssimes per acompanyar qualsevol plat! Nosaltres les hem fet amb un pollastre arrebossat que us explicarem en una propera entrada:
Per fer les patates, primer de tot les rentem i les tallem per la meitat.
Després les buidem una mica del mig.
Llavors ja les podem posar a la safata del forn i en cada una hi posem un trosset d'all, un raig d'oli i una mica de sal i pebre. Les deixem coure (dalt i baix, a 180º) fins que les punxem i siguin toves (almenys uns 25 minuts).
Ara, un cop cuites, el que fem és omplir la part del mig i cobrir-les bé amb el formatge de cabra (que teníem fora de la nevera perquè sigui més fàcil d'untar). A sobre, hi posem una mica d'orenga.
Les tornem a posar al forn però aquest cop a gratinar, durant un parell de minuts.
I ja les tenim! Un acompanyament ideal!
I ja ho sabeu...el gust és nostre.
0 comentarios