MINI CROQUE-MONSIEUR
Hola de nou! Avui, una recepta molt fàcil i senzilla però molt bona i que sempre té èxit!! Coneixeu el croque-monsieur? Doncs nosaltres n'hem fet la versió mini:
En una safata grossa de forn, hi posem una base de pa de motlle (pa bimbo sense crosta o un pa italià que és igual però més llarg). A sobre, hi posem un pis de formatge, un de pernil dolç, i una altra vegada formatge.
Ho tapem amb més pa i hi posem una bona capa de beixamel.
Finalment, hi posem formatge ratllat (nosaltres n'hem fet servir un de 4 tipus perquè quedi més gustós i amb aquest color). A més, hi posem trossets de pernil dolç que hem guardat d'abans.
Ara només queda posar-ho al forn, primer perquè es desfaci el formatge i després uns minuts amb el gratinador.
El tallem a trossos petits, els servim en una safata...i ja està!
Ja veureu que és molt fàcil però va molt bé per als sopars de pica-pica.
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios