TORRETA DE LLUÇ
Bon diumenge! Avui us proposem un segon plat presentat d'una forma original. Unes torretes de lluç, patata, ceba i crema de mòdena.
El primer pas és bullir les patates pelades durant 20 minuts aproximadament (fins que les punxeu i siguin toves). Les deixem refredar una mica i les aixafem amb mantega per aconseguir una textura cremosa.
Per una altra banda, tallem la ceba i la fem coure a poc a poc en una paella perquè es vagi confitant.
Mentrestant fem el tercer ingredient, el lluç. El posem a bullir 5-7 minuts i, un cop cuit, l'esmicolem.
I ara ja podem muntar les torretes. Nosaltres hem fet servir unes anelles d'emplatar, però si no en teniu ho podeu fer a mà. Comencem amb una base de patata i, a sobre, una bona capa de ceba.
Ara hi posem unes gotes de crema de vinagre de mòdena i, a sobre, el peix esmicolat. Retirem les anelles i ja ho tenim.
Ja veieu que és un plat amb ingredients sans i senzills, però que fan una bona combinació.
I ja ho sabeu...El gust és nostre.
2 comentarios
Te molt bona pinta, pero es menja fred o calent?. Per cert m'encanta el blog. Gracies
ResponEliminaNo havíem vist el teu comentari! Nosaltres les mengem calentes...però segur que fredes també queden boníssimes! Moltes gràcies!
Elimina