TOMÀQUETS FARCITS DE GAMBES AMB SALSA D'ALVOCAT
Hola de nou!! Avui us ensenyem una recepta que ens encanta! Uns tomàquets farcits de gambes, alvocat i ceba tendra, amb salsa d'alvocat.
El primer que fem és bullir les gambes (nosaltres les hem comprat congelades a la Sirena), uns 3 minuts en aigua bullint amb una fulla de llorer i sal. Les reservem mentre es refreden.
Llavors comencem amb els tomàquets (n'hem fet 5), madurs però que no siguin massa tous per poder manipular-los bé. Primer els rentem i pelem, després els buidem de manera que quedin com un recipient.
Finalment els deixem cap per avall i els amanim amb oli d'oliva verge extra, sal i una mica de pebre.
Ara preparem el farcit: piquem un parell de tomàquets, també pelats, mitja ceba tendra, un alvocat (però guardeu-ne 3 o 4 trossos) i les gambes pelades. Ho amanim amb salsa rosa i ho remenem bé.
L'última part del plat és la salsa d'alvocat. Només hem de posar l'alvocat que hem guardat en un pot amb oli d'oliva, sal i unes gotes de llimona i batre-ho fins que quedi una salsa fina.
I ja podem farcir els tomàquets amb la barreja.
Posem una base de salsa d'alvocat al plat i el tomàquet a sobre.
Per acabar de decorar-lo, podem posar-hi una gamba sencera a sobre i unes gotes més de l'oli d'alvocat.
I ja tenim els nostres tomàquets farcits! Un plat bo, sa i fresc!
I ja ho sabeu...el gust és nostre.
0 comentarios