TOMÀQUETS FARCITS DE GAMBES AMB SALSA D'ALVOCAT

Per 13:52 , , ,

Hola de nou!! Avui us ensenyem una recepta que ens encanta!  Uns tomàquets farcits de gambes, alvocat i ceba tendra, amb salsa d'alvocat.


El primer que fem és bullir les gambes (nosaltres les hem comprat congelades a la Sirena), uns 3 minuts en aigua bullint amb una fulla de llorer i sal. Les reservem mentre es refreden. 


Llavors comencem amb els tomàquets (n'hem fet 5), madurs però que no siguin massa tous per poder manipular-los bé. Primer els rentem i pelem, després els buidem de manera que quedin com un recipient. 



Finalment els deixem cap per avall i els amanim amb oli d'oliva verge extra, sal i una mica de pebre. 



Ara preparem el farcit: piquem un parell de tomàquets, també pelats, mitja ceba tendra, un alvocat (però guardeu-ne 3 o 4 trossos) i les gambes pelades. Ho amanim amb salsa rosa i ho remenem bé. 



L'última part del plat és la salsa d'alvocat. Només hem de posar l'alvocat que hem guardat en un pot amb oli d'oliva, sal i unes gotes de llimona i batre-ho fins que quedi una salsa fina. 



I ja podem farcir els tomàquets amb la barreja. 



Posem una base de salsa d'alvocat al plat i el tomàquet a sobre. 



Per acabar de decorar-lo, podem posar-hi una gamba sencera a sobre i unes gotes més de l'oli d'alvocat. 


I ja tenim els nostres tomàquets farcits! Un plat bo, sa i fresc!
I ja ho sabeu...el gust és nostre. 

També et pot interessar

0 comentarios