ESPIRALS PER A L'APERITIU

Per 15:01 , , ,

Hola de nou!! Avui, una recepta d'aquelles molt fàcils però que va bé per quan volem un aperitiu original: uns espirals variats, d'olivada, paté de salmó i formatge de pinya.


L'ingredient principal és el pa de motlle, nosaltres hem comprat aquesta marca italiana (al Bon Preu), perquè són llesques llargues i més primes. 


El primer que farem amb cada llesca és aixafar-la una mica perquè quedi encara més prima. Després l'untem amb allò que vulgueu, en aquest cas, hem triat un paté de salmó (però podeu fer servir qualsevol cosa que es pugui untar, com sobrassada, altres formatges, Philadelphia...).



Llavors enrotllem la llesca i l'emboliquem amb paper film per deixar-la una estona a la nevera. 


Fem el mateix procediment amb els altres ingredients.



Finalment, els tallem a rodanxes i ja tenim els nostres espirals!


Atreviu-vos a provar altres gustos i colors!
I ja ho sabeu...el gust és nostre.

També et pot interessar

0 comentarios