BROWNIE sense fruits secs
Bon dia! Us ve de gust una mica de dolç? Doncs avui us ensenyem la nostra recepta de brownie.
El primer pas és desfer a foc molt baix 250 g de mantega i afegir-hi 300 g de xocolata negra (us recomanem la Nestlé Postres) fins que es fongui i ens quedi una barreja que fa una olor boníssima!!
Ho deixem refredar fins que estigui a temperatura ambient, mentrestant, batem en un bol 4 ous i hi barregem 250 g de sucre.
Un cop tenim la xocolata a bona temperatura l'afegim al bol, ho remenem bé i, posteriorment, introduïm a la barreja 150 g de farina. És important barrejar-ho tot bé perquè no quedin grumolls.
Posem la mescla en un motlle rectangular.
Posem el motlle en el forn, que hem escalfat prèviament a 180º, i esperem entre 40 i 45 minuts.
Com veieu és una recepta fàcil i ràpida que us farà quedar bé a qualsevol sopar. I recordeu que:
El gust és nostre!
0 comentarios