ESTOFAT IMPROVISAT

Per 23:39 ,

Ja tornem a ser aquí! Avui hem improvisat una recepta amb ingredients que teníem a casa i que volíem aprofitar i aquest n'ha estat el resultat: un estofat boníssim!


La carn és cap de costella i un parell de salsitxes que ens havien quedat penjades...el primer pas és sofregir-ho tot a la cassola amb oli ben calent i retirar-ho. 


A la mateixa cassola, afegim una mica més d'oli i hi posem les patates tallades a daus. El que volem és fregir-les però no del tot, perquè agafin consistència i no se'ns desfacin després quan ho coguem tot junt. 


Quan estiguin dauradetes les reservem. Traiem l'excés d'oli i sofregim ceba ben picada fins que també ens quedi ben rossa. En aquest punt hi afegim un bon raig de tomàquet fregit i esperem un parell de minuts.


Ja podem afegir-hi les patates i una fulla de llorer i remenar-ho perquè s'impregnin bé. Després hi afegim la carn, una mica d'orenga i alfàbrega seques i un got d'aigua.


Ho deixem coure durant uns 15 minuts a foc baix, hi afegim una cullerada de farina, remenm bé i...voilà! Ja tenim el nostre estofat improvisat.


Esperem que us agradi!
El gust és nostre.






També et pot interessar

0 comentarios