QUICHE DE VERDURES

Per 22:54

Hola de nou! Avui ens atrevim amb una nova quiche! És un plat fàcil de fer i que admet moltes variant: en aquest cas l'hem fet de verdures i ens ha quedat molt bona!


El primer pas és coure les verdures. Nosaltres hem triat 1 porro, 10 xampinyons, mig carbassó i mitja albergínia (sencers si són grans). I hem decidit coure-les al wok per poder-ho fer gairebé sense oli i que ens quedi un plat més sa i lleuger. Primer de tot hem tallat petit el porro i l'hem fet coure uns minuts sol, després hi hem afegit els xampinyons i la meitat de l'alberginia també a trossets i ho hem deixat coure.


L'altra part de l'albergínia i el cabrassó els hem tallat a rodanxes i els hem fet també al wok, tapat perquè es coguin també amb el vapor. 


 Per preparar la massa de la quiche batem 2 ous, hi afegim un pot de crema de llet (250g) i formatge ratllat (hem barrejat formatge emmental i mozzarela). En aquesta barreja hi afegim les verduretes que hem tallat petites i ho salem. 


La base de quiche (comprada a qualsevol supermercat), l'estenem en una plata rodona, la punxem bé i hi posem la meitat del carbassó al fons.

  

Després hi aboquem la resta de la massa i col·loquem per sobre, per decorar, l'albergínia que havíem fet a rodanxes i la resta del carbassó. Mireu que quedin una mica tapats per la massa perquè després no es cremin al coure la quiche. 


20 minuts al forn a 180º i ja ho teniu! Un sopar que ve de gust, oi?
Esperem que us agradi la proposta i, ja ho sabeu...
el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios