MAGDALENES

Per 15:56

Hola a tots i totes! Ja tornem a ser aquí amb una recepta que us agradarà...magdalenes casolanesHem estat buscant receptes per internet, però finalment hem fet la nostra pròpia variant, i la veritat és que el resultat ha estat boníssim!




Comencem batent 4 ous, hi afegim 200 g de sucre i ho remenem bé. Tot seguit hi afegim 100 ml d'oli d'oliva verge extra (potser us sembla massa quantitat, o oli massa fort...però nosaltres ens hem atrevit a provar-ho i queda molt bé!). Després de remenar-ho bé, hi afegim 75 ml de llet, 220 g de farina i mig sobre de llevat (uns 8 g), sempre remenant bé entremig. 


Ara ve el nostre toc personal que elsdóna un gustet realment bo: hi hem posat una culleradeta de canyella, una de bicarbonat (perquè la massa quedi més esponjosa) mitja de nou moscada i dues de vainilla líquida. 


Ara ja tenim la massa feta, una part la posem directament en motlles i hi posem una mica de sucre a sobre. Les posem al forn durant 15 minuts a 180º...i tindreu unes magdalenes amb aquesta pinta!



Una altra part de la massa la posem en motlles i les enfornem sense sucre, perquè ens quedin llises i pugin amb forma ben rodona. Hem volgut que ens quedin així per poder-les cobrir amb xocolata blanca. Per fer-ho em fos una tauleta de 250 g de xocolata a foc molt lent, hi hem sucat les magdalenes i les posem 5 minuts a la nevera perquè s'endureixi.


Finalment, hem fet un tercer tipus de magdalenes: hem afegit trossets de xocolata a la barreja, les hem enfornat i les hem cobert amb xocolata, però aquest cop negre (xocolata Nestlé postres).


Esperem que us animeu a provar-les! Penseu que es poden fer moltes variants un cop tenim la massa base, amb xocolates, fruits secs, fruites,... 
Ja ho sabeu, el gust és nostre!

També et pot interessar

0 comentarios