ORECCHIETTE (PASTA ITALIANA) AMB 2 SALSES

Per 1:15 , ,

Hola a tots! Ja tornem a ser aquí després de la nostra escapadeta a Itàlia! Hem gaudit molt de tot...però sobretot del menjar! I ens hem volgut emportar una mica de cuina italiana...


Aquesta pasta es diu Orecchiette, la vam tastar i ens va encantar per la seva textura i forma, però podeu triar qualsevol varietat de pasta per fer el plat que us ensenyem (500g).
El condiment és una altra de les nostres adquisicions italianes: peperoncino. Allà el fan servir molt per donar un toc picant a les pastes que queda boníssim! En podeu trobar als supermercats d'aquí. 

Hem fet dues varietats de salsa:

1. Hem tallat i fregit ceba, ben a poc a poc que quedi tova i dauradeta. Un cop feta, hem afegit un pot de 250 ml de crema de llet a la mateixa paella, un polsim de sal i un de nou moscada que li dóna un toc molt bo. 


2. Primer de tot hem fregit una llauna de tomàquet natural triturat a la paella amb una mica d'oli (recordeu d'afegir una mica de sal i una mica de sucre al tomàquet, per compensar l'acidesa). Al cap d'uns 10 minuts i hem afegit una mica d'orenga i del peperoncino. Al cap de 5 minuts més hi hem afegit dos tomàquets madurs tallats a trossos grans (la gràcia és trobar-los al menjar). Finalment, hem sofregit en una altra paella 4 salsitxes tallades a trossets i les hi hem afegit. 






L'últim pas és bullir la pasta 12 minuts i barrejar-ne la meitat amb cada salsa a les mateixes paelles (si us agrada el formatge parmesà, ratlleu-ne una mica per sobre!).
El resultat ha estat realment boníssim! I per tots els gustos!
Animeu-vos a provar-ho!
El gust és nostre.

També et pot interessar

0 comentarios