CREMA DE VERDURES

Per 17:20 , , ,


Hola a tots! Després d'uns dies de descans tornem a ser aquí. Avui us portem un plat molt BO i SA, recomenat per a totes aquelles persones que volen fer bondat i alimentar-se de forma EQUILIBRADA.


Primer hem tallat una ceba gran i l'hem posat a sofregir a la cassola amb oli d'oliva. 



Mentre la ceba es va fent a foc lent, hem pelat i tallat les verdures, en el nostre cas: una patata, un carbassó i una pastanaga ( podeu posar les verdures que més us agradin!).
Un cop la ceba està dauradeta afegim les verdures dins l'olla. Ho remenem tot durant uns minuts perquè s'impregni bé el gust de la ceba.
Tot seguit hi afegim aigua calenta (fins a cobrir les verdures) i ho deixem bullir durant 30 minuts. Arribats a aquest punt només ens queda triturar-ho tot ben fi amb la batedora i condimentar-ho: en el nostre cas fem servir una sal amb herbes que vam portar del nostre viatge a Itàlia (foto), però podeu posar-hi les herbes seques que tingueu (orenga, alfàbrega, romaní,...). Un punt de sal i pebre, i ja ho teniu!


Esperem que us animeu a provar la combinació!

El gust és nostre. 

També et pot interessar

0 comentarios