PASTÍS DE POMA DE L'ÀVIA
Hola a tots! Avui us portem una mica de dolç amb una recepta familiar molt fàcil i que ens encanta! Es tracta d'un pastís de poma senzill però que triomfa cada cop que el fem.
La recepta és molt fàcil: primer de tot batem 3 ous, tot seguit hi afegim 3 tassetes (de mida de cafè) de sucre i ho remenem bé. Hi afegim també 3 tassetes de farina i ho seguim remenant per anar formant una massa homogènia. Finalment hi afegim 3 tassetes de llet.
Per una altra banda pelem 3 pomes i les tallem a làmines, les col·loquem en una plata de pastís i hi aboquem a sobre la massa que hem preparat abans.
Ja ho tenim a punt per anar al forn, durant uns 45 minuts (però aneu punxant fins que surti net) a uns 180º.
Ja ho veieu, molt fàcil: 3 de cada, remenar i al forn! I us assegurem que el resultat és molt bo! Us animem a provar-lo.
El gust és nostre.
4 comentarios
Quina bona pinta! M'encanten els pastissos de poma, ja el provaré!!!
ResponEliminaGràcies Núria! Ja ens diràs si t'ha agradat!!
EliminaSegons la foto que heu posat, s'hi aboca primer la barreja i per damunt la poma.
ResponEliminaSi no fos aixi, la poma no es torraria com es veu torrada a la foto.
No m'agrada que les receptes de cuina posin fotos que no es corresponen amb el texte...
T'equivoques Ingrid, el procediment és tal com diem i la foto s'hi correspon.Primer hi posem la poma i per sobre la massa, la poma acaba surant i es torra. Prova-ho i ja veuras què queda bé
Elimina