CASSOLETA DE VERDURES
Hola a tots! Avui, com que és dissabte, hem fet un plat més elaborat, una mica entretingut però boníssim!
Nosaltres hi hem posat patates, albergínia, xampinyons i carbassó, però podeu triar les verdures que més us agradin. Per començar ho tallem tot a làmines. Les patates les posem en una plata al forn amb una mica de sal, oli i orenga i que vagin coent mentre fem tota la resta.
Les verdures les fregim en una paella i les posem sobre paper de cuina per treure'n l'excés d'oli.
Un cop ho tenim tot a punt, passem a muntar les cassoletes. Nosaltres hem començat posant una mica de salsa de tomàquet a la base, després una capa de patata, un tall de formatge danès (després es fondrà i li dóna un toc molt bo!), l'albergínia, els xampinyons, i, finalment, el carbassó. Llavors hi afegim una mica de crema de llet per sobre i una bona capa de formatge ratllat per gratinar.
Un cop de forn perquè es desfaci el formatge i es gratini i ja ho tenim!
Esperem que us agradi i que us animeu a provar combinacions!
El gust és nostre.
0 comentarios