VICHYSSOISE DE PORRO I AMETLLES

Per 15:36 , ,

Hola de nou! Avui us ensenyem una variació de la clàssica vichyssoise (que ens encanta), afegint-hi ametlles que li donen un toc boníssim.


El primer pas és tallar una ceba a làmines i posar-la a sofregir en una cassola amb una mica d'oli d'oliva. Al cap d'un parell de minuts i afegirem 3 porros també tallats a làmines. Ho anem remenant i ho deixem uns 10 minuts que es vagin estovant. Al cap d'aquest temps i afegim dues patates mitjanes tallades a trossos (procureu acabar el tall trencant la patata, així la patata deixarà anar el midó i la crema ens quedarà una mica més espessa) i 150 grams d'ametlles crues.


Al cap de 5 minuts hi afegim una part de caldo de verdures (1/5 litre) i la resta d'aigua fins que cobreixi les verdures. 


Ho deixem coure 25 minuts més i ho triturem amb la batedora. En el nostre cas vam preferir, un cop triturat, passar-ho pel colador xinès perquè quedi una crema més fina. 
Per a la decoració vam trossejar i torrar unes ametlles, un raig d'oli d'oliva i un polsim de pebre.

I ja ho teniu! Un primer plat lleuger i molt bo! 
I ja ho sabeu...el gust és nostre!


També et pot interessar

0 comentarios