COCA D'AVELLANES I XOCOLATA BLANCA

Per 9:48

Bon dia i bon cap de setmana a tots! Avui tornem a tenir una recepta dolça! Hem fet un clàssic pa de pessic però hem provat de posar-hi xocolata blanca i avellanes per donar-li un toc diferent...i el resultat ha quedat realment bo!


 La recepta per a la coca és la del iogurt, que segurament molts de vosaltres ja coneixeu. Batem 3 ous en un bol i hi afegim un iogurt (en aquest cas natural, perquè hi posarem més ingredients, però si el poseu de llimona també queda molt bo!). Després hi afegim 2 mesures del iogurt de sucre i ho remenem bé. 

 

Llavors hi posem 3 mesures de iogurt de farina a poc a poc mentre ho remenem,  mitja mesura d'oli d'oliva verge extra i un sobre de llevat. 


I ara ve el nostre toc personal: un raig de vainilla líquida i un polsim de canyella en pols, que li donen un gustet boníssim! A més, aquest cop hem volgut innovar i hi hem afegit 2 ingredients més: xocolata blanca fosa (uns 200g) i unes quantes avellanes picades.  


L'últim toc és posar-hi una capa fina de sucre a sobre abans de posar-la al forn, així ens quedarà una capa cruixent (com la de les magdalenes).


Ho posem uns 40 minuts al forn (aneu comprovant) a 180º...i ja està! Ens queda una coca amb aquesta pinta...


I un gust diferent i boníssim!
Esperem que us atreviu a fer-la!
I ja ho sabeu...el gust és nostre.


També et pot interessar

0 comentarios