COCA D'AMETLLES
Bon dissabte a tothom! Un cop més, ve el cap de setmana i fem una recepta dolça! Avui hem fet una coca d'ametlles deliciosa!
El primer que hem de fer és separar els rovells i les clares de 5 ous. Els rovells els barregem amb 200 grams d'ametlles triturades (crues). En aquesta mateixa barreja hi afegim la ratlladura de pell d'una llimona, un polsim de canyella i una cullerada grossa de llevat.
Posem la massa en una plata de forn i ho deixem coure uns 30 minuts, però aneu punxant per trobar-li el punt.
Nosaltres hem posat unes quantes ametlles picades per sobre els últims 5 minuts. A més, hi posem una mica de sucre glass (el podeu fer a casa amb la picadora), queda molt bé per decorar i li dona un gust encara més bo!
Nosaltres hem posat unes quantes ametlles picades per sobre els últims 5 minuts. A més, hi posem una mica de sucre glass (el podeu fer a casa amb la picadora), queda molt bé per decorar i li dona un gust encara més bo!
I ja la tenim! Veureu que queda semblant a la tarta de Santiago, però menys pesant...boníssima!
Animeu-vos a fer-la!
Bon cap de setmana a tots i ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios