PATATES HASSELBACK amb bacó i formatge

Per 22:10 , , ,

Hola un altre cop! Després d'uns dies de pausa, avui us ensenyem les nostres patates hasselback. És el primer cop que provem de fer-les i ens han encantat!


El primer que hem fet és bullir les patates durant uns 25 minuts (les heu de punxar per comprovar que estan cuites però sense arribar a estar massa toves, perquè sinó se'ns trencarien). Un cop bullides les deixem refredar una mica i després hi fem uns quants talls: com si anéssim a fer rodanxes però sense arribar a baix de tot. I ja les podem farcir, posant a cada tall el que vulguem. En el nostre cas hi hem posat bacó i formatge.


Llavors hi posem una mica de crema de llet per sobre, formatge ratllat i un polsim d'orenga. 



Només falta posar-les al forn, com que ja estan cuites només faran falta 10 minuts perquè el formatge es fongui i, si voleu, gratinar-ho una mica. I ja ho tenim!


Ja veieu que és molt fàcil i que té molt bona pinta! Animeu-vos!
El gust és nostre. 

També et pot interessar

0 comentarios