TARTALETES DE XAMPINYONS

Per 22:44 , ,

Bona nit a tothom! Ja tornem a ser aquí amb una nova recepta: unes tartaletes farcides de xampinyons que van molt bé per a un aperitiu o per a un àpat tipus bufet.


Les tartaletes les comprem fetes, les podreu trobar a la majoria de súpers. 
Per fer el farcit necessitem, primer de tot, 3 o 4 cebes tendres tallades ben petites que posarem a coure en una paella amb oli d'oliva verge extra. 


Mentrestant, tallem també ben petits els xampinyons (n'hi ha d'haver el doble de quanitat que de ceba, més o menys). I també l'afegim a la paella i ho deixem una estona que vagi coent. 


Al cap d'una estona hi afegim vi blanc (un got i mig, més o menys, podeu fer-ho una mica al vostre gust!).


Ho deixem uns 5 minuts a foc fort perquè s'evapori el vi i llavors hi afegim un parell de cullerades de farina, perquè quedi més lligat, i un raig de crema de llet per amorosir-ho. 


Hi fem un parell de remenades i ens queda una pasta espessa a punt per farcir les tartaletes.


Llavors hi posem una mica de formatge ratllat a sobre i ho gratinem al forn (2 minuts).
I ja està! Les deixem temperar i ja estaran llestes!


Ja veieu que no és complicat i queden boníssimes! A més, admeten moltes variacions, podeu innovar i provar de fer un altre farcit! Esperem que us animeu a fer-les!!
I ja ho sabeu...el gust és nostre. 

També et pot interessar

0 comentarios