POLLASTRE ARREBOSSAT AMB PARMESÀ I ORENGA
Bon divendres a tothom! Avui us ensenyem un altre plat senzill però amb un toc diferent. El clàssic pollastre arrebossat, però amb una mica de condiment.
Nosaltres tallem el pollastre a trossets perquè ens quedi tipus "nuggets". Llavors el posem en remull en ou batut amb un raig de llet i una mica de suc de llimona, i ho deixem una estona perquè s'impregni (fa que quedi més tendre i la llimona li dóna un gust molt bo).
L'altre diferència és que l'arrebossat el fem amb la meitat de pa ratllat i la meitat de formatge parmesà ratllat! A més, hi posem un bon polsim d'orenga.
El fregim en una paella amb força oli ben calent...
I ja ho tenim! Un plat per cada dia, fàcil, però amb un toc original!
Proveu-lo! Us agradarà!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!
1 comentarios
Recepta molt fàcil i va encantar a tothom!
ResponElimina