POLLASTRE ARREBOSSAT AMB PARMESÀ I ORENGA

Per 15:54 , ,

Bon divendres a tothom! Avui us ensenyem un altre plat senzill però amb un toc diferent. El clàssic pollastre arrebossat, però amb una mica de condiment. 


Nosaltres tallem el pollastre a trossets perquè ens quedi tipus "nuggets". Llavors el posem en remull en ou batut amb un raig de llet i una mica de suc de llimona, i ho deixem una estona perquè s'impregni (fa que quedi més tendre i la llimona li dóna un gust molt bo). 
L'altre diferència és que l'arrebossat el fem amb la meitat de pa ratllat i la meitat de formatge parmesà ratllat! A més, hi posem un bon polsim d'orenga


El fregim en una paella amb força oli ben calent...


I ja ho tenim! Un plat per cada dia, fàcil, però amb un toc original!
Proveu-lo! Us agradarà!
I ja ho sabeu...el gust és nostre!

També et pot interessar

1 comentarios