PANNACOTTA

Per 22:15 ,

Hola de nou!! Ja tornem a ser aquí i tenim una recepta molt bona! Us ensenyem a fer pannacotta, unes postres lleugeres, fàcils i boníssimes!


Primer de tot posem al foc 1 litre de nata per muntar líquida (la trobareu en tetrabricks als súpers). Hi posem també 250 grams de sucre i ho anem remenant fins que s'escalfi i es desfaci el sucre. 


Mentrestant, aboquem 2 sobres de gelatina neutra en pols en un bol amb una mica d'aigua (uns 90 ml), i ho deixem reposar 5 minuts. Tot seguit, hi afegim la barreja de nata i sucre i ho remenem tot molt bé. Llavors ja podem posar-ho en vasos individuals per deixar-ho refredar i posar-ho a la nevera. 


Per a la guarnició hem escollit maduixes. D'una banda, en forma de coulis, que el fem posant al foc una mica d'aigua i sucre per fer un almívar i hi afegim maduixes tallades petites. Ho deixem coure uns 5 minuts i ho retirem, ho triturem amb la batedora i ho colem per aconseguir la textura que volem.


I aconseguim un coulis boníssim que ens serveix per acompanyar moltes altres postres (com el pastís de formatge, tartaletes de crema,...)


Per una altra banda, tallem 4 o 5 maduixes a rodanxes i les preparem perquè deixin anar suc i quedin ben bones: hi posem un raig de suc de llimona, un raig de vinagre i un parell de cullerades de sucre i ho deixem unes hores a la nevera (això us serveix per preparar maduixes de postres, i amb una mica de nata queden boníssimes!)


Doncs ja està! Només queda posar una capa fina de coulis sobre la pannacotta, i unes rodanxes de la maduixa preparada. I aquest n'és el resultat:





Esperem que us animeu a fer-la! 
Ja veieu que és facilíssim, no necessita cocció i l'elaboració és senzilla. 
Ja ho sabeu... el gust és nostre. 

També et pot interessar

0 comentarios