MOUSSE D'ESCALIVADA

Per 22:41 , ,

 Hola a tots! Avui us proposem una mousse d'escalivada que queda boníssima i, com veieu, us farà quedar molt bé!



El primer que hem fet és tallar 3 cebes grosses a trossets i les posem a la paella amb oli d'oliva perquè es vagi sofregint. 


Al cap d'una estona hi afegim 4 albergínies (1kg més o menys) pelades i també tallades petites. Ho deixem tot una bona estona fins que es vagi estovant. Quan ho tinguem cuit, ho escorrem perquè perdi una mica l'oli i la mousse ens quedi amb més consistència.


Llavors ho posem en un pot alt i hi afegim 3 ous, un pot de crema de llet (250 g), una mica de sal i pebre i ho batem tot bé fins que ens quedi una pasta espessa. 


Per una altra banda, o bé comprem pebrot escalivat o bé l'escalivem a casa. Llavors ja podem muntar la mousse al motlle (l'hem fet quadrada però també va molt bé allargada). Primer de tot untem el motlle amb mantega i hi espolsem farina de galeta (perquè no s'enganxi). Llavors hi posem una capa de la pasta d'albergínia i, a sobre, una capa de pebrot escalivat... I anem fent capes fins a dalt. 


Ho posem al forn, uns 45 minuts, a 180º. I ens quedarà així: 


Llavors només faltarà emplatar-ho, després de deixar-la refredar i tenir-la unes hores a la nevera la desenmotllem i  fem talls per posar-los plans en una safata, de manera que es veuran les capes de diferents colors. 


Si voleu rematar el plat, nosaltres fem una maionesa d'anxoves! És tan fàcil com fer una maionesa normal i, al final, hi afegim 4 o 5 anxoves i ho batem un moment més. I ens queda una salsa boníssima per acompanyar la nostra mousse d'escalivada!

Animeu-vos a provar-la! 
El gust és nostre. 

També et pot interessar

2 comentarios