CRESTES DE CEBA I ALBERGÍNIA CARAMEL·LITZADES
Hola a tots! I bon Diumenge de Rams!! Ja tornem a ser aquí amb una nova recepta...unes crestes farcides de ceba i albergínia caramelitzades!
Primer de tot hem de tallar la ceba en juliana (n'hem posat 3 però hem fet 2 paquets d'"obleas", calculeu les mesures per a la quantitat de crestes que necessiteu). La posem en una paella amb oli d'oliva a foc molt baix i que es vagi coent molt lentament.
Llavors tallem les albergínies (nosaltres n'hi hem posat 2), primer a rodanxes i després a tires primes, i les agefim a la paella. Si cal, poseu-hi una mica més d'oli. Deixem que es vagi fent tot junt, també a foc lent.
En aquest punt ja podem caramel·litzar-ho: ho fem posant-hi un raig de vinagre de mòdena i un parell de cullerades de sucre.
Ho remenm bé i ho deixem 5 minuts més amb el foc més fort perquè s'evapori una mica el vinagre.
Llavors ja podem muntar les crestes: posem una cullerada de la barreja a cada una, les dobleguem per la meitat i les tanquem ajudant-nos amb una forquilla.
Ara només queda posar-les al forn. També es poden fer fregides, però a nosaltres ens agraden molt més així! Només cal coure-les durant uns 15 minuts fins que estiguin torradetes...i ja estaran!
Esperem que us animeu a provar-les! Sempre que les hem fet han agradat molt a tothom!
I ja ho sabeu...el gust és nostre.
0 comentarios