QUICHE DE FORMATGE DE CABRA
Hola a tothom!! Ja sabeu que som fans de la quiche i avui us en proposem una altra variant: una quiche boníssima amb formatge de cabra!
La recepta de la quiche bàsica és la que hem ensenyat altres vegades: 2 ous, un pot de crema de llet (250 mg), un sobre de 200 g de formatge ratllat (nosaltres normalment en barregem de dos tipus) i tires de bacon fregides. El que hem fet de diferent aquest cop és afegir formatge de cabra a trossets a la mateixa barreja.
Llavors posem la base (pasta brisa que podeu trobar a les neveres dels súpers) en una plata rodona de forn, la punxem bé i en dobleguem les puntes. I hi posem la barreja que hem fet a sobre:
Una altra cosa que hem fet diferent és la decoració: hem posat tires de bacon en quadrícula i rodanxes de formatge de cabra al voltant. Queda molt bé i li dóna encara més gust!
Doncs ja està! Ja teniu una quiche una mica diferent i molt bona per portar a qualsevol sopar!
Ja ho sabeu...el gust és nostre!
0 comentarios