TIRAMISÚ

Per 12:21 ,

Bon diumenge a tothom! Us agrada el tiramisú?? 
Nosaltres és el primer cop que el fem i la veritat és que ha quedat molt bo!


El primer que fem és separar els rovells i les clares de 6 ous. I passem per la picadora 120g de sucre (o directament compreu sucre glass).


Per una banda, batem els rovells amb 60g de sucre. Si teniu batedora elèctrica queda millor i hi haureu de dedicar menys temps, però també es pot fer a mà. 


Llavors hi afegim 600g de formatge mascarpone i ho seguim batent. 


 Ens ha de quedar una crema espessa però suau.


Per l'altra banda batem les clares amb l'altra meitat del sucre (60g) perquè ens quedin a punt de neu (amb un polsim de sal pugen millor). 


Llavors anirem afegint les clares a la crema que hem fet amb els rovells. Ara ho farem a mà i amb una espàtula perquè es vagin incorporant bé a la crema i no perdin consistència. 


I ja podem començar a preparar les capes del tiramisú: la base serà una capa de melindros, que suquem prèviament en llet amb una mica de cafè (nosaltres ho fem així, però si us agrada, podeu sucar-los directament en cafè sense llet. A més, a la recepta original s'hi afegeix una mica de licor, però nosaltres tampoc n'hi posem). 


A sobre hi posem una capa de la crema que hem preparat abans. 


A sobre, hi ratllem xocolata negra. 


Repetim el procés i, a sobre de tot, hi tornem a ratllar xocolata negra i hi espolsem cacau en pols. 


Només falta posar-lo una bona estona a la nevera i...ja el tenim! Nosaltres l'hem fet en una plata gran, però penseu que també es pot preparar en vasos individuals.
Esperem que proveu de fer-lo i que us agradi!
Ja ho sabeu...el gust és nostre.

També et pot interessar

0 comentarios